Ce ar putea sa faca un lider care sa hotarat sa asculte de Dumnezeu ?

Ar fi foarte greu pentru el.Cum unii nu au nici o meserie, sau altii aproape au uitat-o si pe care au avut-o si nu mai au nici o indemanare de a lucra cu mainile, ar trebui sa umble disperati de la o firma la alta, sa-si caute de lucru ca sa castige un ban din care sa traiasca ei si familiile lor. Altii ar cauta de lucru la sapa, la munca campului, sau ar face mortar la zidari pe santiere.
Totusi, unii dintre ei au capacitate si ar putea sa-si creeze ei insasi o stare materiala din care sa se poata intretine mai usor, dar ei nu cred cu adevarat in Dumnezeu si nici in pedeapsa vesnica, de aceea nu pot renunta la pozitiile lor nelegiuite. Pentru ei este un blestem sa intre din nou in randul omenilor si in randul fratilor ca sa inceapa o viata asa de problematica, dupa atatia ani in care au fost lingusiti de toti lingusitorii si mai ales de lingusitoarele lor. Putini dintre ei au trait din munca mainilor lor si au simtit in gura lor gustul amar al sudoarei, pentru a trai din munca cinstita. Multi dintre ei au copii si stiu ca de acum copii lor ar fi priviti de „biserica” cu scepticism, ar fi impinsi din cauza tatalui lor in spatele „bisericii”. Sotiile lor, ca femeile care au avut intaietate intre femeile din „biserica”, acum ar fi privite ca ultimile si alta le-ar lua locul ca „prima sora” a „bisericii” sau „doamna preoteasa”. Rare sunt femeile care se apleaca asupra Scripturilor sa vada daca ceea ce se face in „biserica” lor este legiuit de Domnul Dumnezeu, prin Scripturi, sau nelegiuit. Asa ca putin dintre ei nu ar cadea in disgratia sotiilor lor si a copiilor lor.
Membrii „bisericii” lor i-ar socoti ca pe niste oameni de nimic, care nu mai merita sa fie ascultati, iar noul lor lider ar avea grija sa-i faca cea mai neagra oaie a „bisericii”. Toate aceste sunt doar o mica parte din ce i s-ar putea intampla, aproape cu siguranta, oricarui lider, mare sau mic, care s-ar hotari sa asculte de Domnul Dumnezeu si sa intre in Trupul lui Cristos Cel Adevarat. Am amintit, doar cate ceva din ceea ce sunt, ceea ce ar trebui sa fie si ce s-ar intampla cu „mai marii ” „bisericilor” daca s-ar intoarce la Adevar si ar crede in Cuvantul Domnului. Acum ne intrebam: are vreun rost sa-ti mai pui inrebarea: „Au crezut in El vreunii din mai marii nostrii, ca sa putem crede si noi?” Daca „da” atunci se potriveste foarte bine din poezia lui Hasdeu: „Nebun, nebun de mii de ori /acel ce cauta grau si flori/ pe muntii rataciti in nori/Sunt mari, sunt tari, sunt de granit,/dar fruntea lor cea triumfala/ de-abia rodeste cu sfiala/un muschi marunt si otravit.”
„Cand au dat de pasune, s-au saturat, iar dupa ce s-au saturat,s-au mandrit in inima lor, astfel ca M-au uitat” -Osea 13:6
„Nimeni nu chema la dreptate, nici unul nu-si sustine cauza cu sinceritate, ci se bazeaza pe vorbe goale si spun minciuni, zamislesc necaz si nasc nedreptate” Isaia 59:4

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s